fbpx
Izveidot jaunu Brīdinājumu par cenu

Tik ļoti gaidītā 2022. gada Australian Bullion Coin Program ir klāt!

Zelta cena (XAU-EUR)
2165,66 EUR/oz
  
- 1,97 EUR
Sudraba cena (XAG-EUR)
25,42 EUR/oz
  
- 0,04 EUR
Australian Bullion coin 2022

Viena no slavenākajām pasaules zelta rūpnīcām The Perth Mint, kam Tavex ir oficiālais pārstāvis Latvijā, pirms dažām stundām ir prezentējusi jaunos dizainus 2022. gada monētām – Austrālijas Ķengurs, Austrālijas Kukaburra, Austrālijas Koala un Austrālijas Lunārs Tīģeris.

Mūsuprāt, šo monētu dizaini ir fantastiski, ko apliecina arī pastāvīgo Tavex klientu, kuri kolekcionē Australian Bullion Coin Program monētas, jautājumi par šo monētu piegādes termiņiem.

Lai sniegtu precīzāku informāciju visiem – publicējam katras monētas paredzamo izlaišanas datumu (ņemiet vērā, ka jāpieskaita klāt piegādes laiks no Austrālijas līdz Tavex Latvijā):

Australijas Lunars Tigeris 2022.

1 unces zelta un sudraba monētas — Austrālijas Lunārs 2022, Tīģeris

Austrālijas Lunāru sērija, kas pirmo reizi tika prezentēta 1996. gadā, ir sen iecienīta investoru vidū visā pasaulē. Šī monēta ir trešā monēta slavenajā Austrālijas Lunāra III sērijā.

Cilvēki, kuri ir dzimuši tīģera gadā ir apņēmības pilni, drosmīgi, pārliecināti par sevi un ļoti šarmanti. Iepriekšējie tīģera gadi bija – 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010.

Tīģera gadam ir izveidoti divu veidu monētu dizaini. Uz zelta monētām ir attēlots bezbailīgais tīģeris, kurš stāv uz klints – šādi dizaineri ir atspoguļojuši bijību pret iedvesmojošā dabas karaļa reputāciju. Uz sudraba monētas ir attēlots tīģerēns, kurš seko savam lepnajam vecākam pa akmeņainu reljefu.

Pirmā diena, kad rūpnīca sāks monētu izsūtīšanu klientiem un oficiālajiem dīleriem: 2021. gada 13. septembris (lūdzam ņemt vērā, ka no pirmā laidiena tiks saņemtas tikai 1 oz Lunāru monētas).

Tirāža 1 oz monētām: 30 000 eksemplāru.

1 unces sudraba monēta — Austrālijas Kukaburra 2022

Jau ceturtajā ražošanas desmitgadē ik gadu tiek izlaistas monētas uz kurām tiek attēlots viens no Austrālijas ikoniskākajiem putniem – Kukaburra. Šie, salīdzinoši lielie, putni ar izteikto acu skatienu ir populāri pateicoties saviem skaļajiem “smiekliem”, ko var dzirdēt rītausmā un krēslā.

2022. gada dizains attēlo kukaburru piemājas vidē, uz kāda dārza dizaina elementa. Ar šādu dizainu The Perth Mint vēlējās apliecināt, ka šos putnus ir viegli pamanīt piepilsētas ainavās, kā arī parku krūmos.

Pirmā diena, kad rūpnīca sāks monētu izsūtīšanu klientiem un oficiālajiem dīleriem: 2021. gada 11. oktobris.

Tirāža 1 oz monētām: 500 000 eksemplāru.

ķengurs kukaburra

1 unces zelta un sudraba monēta — Austrālijas Ķengurs 2022

Austrālijas klasika – monētu sērija, kas vairāk par 30 gadiem attēlo Austrālijas simbolu – ķenguru – slaveno dzīvnieku, kas lec uz pakaļkājām un audzē savus mazuļus somā.

Jaunais zelta monētu dizains attēlo ķengurus, kas priecīgi lec pa līdzenu zālāju, horizontā ir redzami pauguri.

Pirmā diena, kad rūpnīca sāks monētu izsūtīšanu klientiem un oficiālajiem dīleriem: 2021. gada 15. novembris.

Tirāža 1 oz monētām: nav ierobežota.

1 unces sudraba monēta — Austrālijas Koala 2022

Austrālijas Koala, kā The Perth Mint ražotā monēta, kļūst ar katru gadu arvien spēcīgāka. Rūpnīcas dizaineri ar katru gadu piedāvā arvien interesantākus dizainus šim miegainajam dzīvnieciņam, kurš ir gatavs visu dienu pavadīt, miegaini guļot uz lapu koka zara, lai naktī aktīvi našķotos ar lapām.

2022. gada pilnībā matētās monētas attēlo koalu, kas guļ uz koka zara starp aromātiskajām eikalipta lapām.

Pirmā diena, kad rūpnīca sāks monētu izsūtīšanu klientiem un oficiālajiem dīleriem: 2022. gada 10. janvāris.

Tirāža 1 oz monētām: 300 000 eksemplāru.

Pierakstoties Tavex jaunumiem šeit, Tu nenokavēsi monētu parādīšanos Tavex filiālēs, jo informācija par jaunumiem ienāks tieši Tavā e-pastā!

Šajā video izbaudiet katras monētas burvību!

______________
Rakstu sagatavoja Tavex mārketinga nodaļa
Avots: www.perthmintbullion.com

Jums būs interesanti lasīt arī